hotdog dag 4!!!!
I dag har vi hvert i pølsemagerrig vi har lavet de pølsen vi skal bruge til vores hotdog vi skal sælge på tirsdag.
I dag har vi hvert i pølsemagerrig vi har lavet de pølsen vi skal bruge til vores hotdog vi skal sælge på tirsdag.
her kan det se et billege af hakke svinekød og hakket oksekød der er i lynhakkeren og en lynhakker er en stor skål hvor kødet ligger i som køre runget og inde under lavet siger der 4 kvien der køre rundt
her kan du så se et bilge tager lidet sener i processen du ville kunne se ar der næsten ikke er nogen struktur i kødet mere her har vi lige tilføjet hakker svine snitter og røjet svinesnitter og hakket fedt snitter er et stykke kød med masser af fedt der stammer fra halsen. Og som du kan se på bilaget er vi lige vad at tilføje en krydderigblanind
og som du kan se nu har farsen fået en hel ande fave i forhold til det første bilge og den hender mer sammen her er den klar til næste strik vinde til at blive til en pølse
her er vi ved at tage farsen op fra lynhakkeren og over i pølser stopperen
her er er der tydliger at se pølse stopperen der er en maskine med et stempel nede i så nå du putter fasen op i trykker man på en plade med sit knæ også præseser stempel op som så trykker farsen ud
her er vi ved at putte en svine tarm på stopperen så den kan præses farsen ud i tarmen. Som du kan se på bilaget ligger tarmen i en skål men lunden vand det gøre tarmen beder at arbejde med
her kan du se at farsen bliver præsent ud i røder hvor tarmen er trukket over så farsen kommer ud i tarme så det biler til en pølse
Når det bliver præsten ud i tarmen bliver det til en lang pøls så her er vi ved at dele den op i den længe som pølsen skal have til vores hotdog.
her har vi hængt pølseren på røgstang også op på røgvaren også bliv det køre ind i røgeovnen
sådan ser vores pølse så ud når de er bliver røget og klar til brug. Alt i alt så har det sku hvert en maget sjov dag.
så fik du også lært det ;)
SvarSlet